Recensies

Recensies 2017
Wegens een computercrash zijn onze recensies uit 2017 helaas verloren gegaan. In dit jaar hebben wij echter twee leuke dagen gehad, vol met optredens! Wij waren te gast bij de intocht van Scheveningen én Bodegraven. Daarnaast hebben wij verzorgingstehuizen in Ter Heijde en Poeldijk bezocht, en waren we ook weer uitgenodigd op de Nieuwe Binnenweg in Rotterdam! 

Recensies 2016
Ed (optreden Nieuwe Binnenweg Rotterdam 03-12-2016):
Het optreden zaterdag op de Nieuwe Binnenweg (deel Delfshaven) was geweldig! Jullie zijn een leuk en enthousiast orkest en zagen er heel goed uit: goed geschminkt (uiteraard in overleg) en mooi pakken. Het publiek was ook overwegend enthousiast, we hebben veel lof en applaus gehoord. Dank namens de Sint én de ondernemersvereniging Nieuwe Binnenweg!

Recensies 2015
Jan (besloten optreden 40-jarig huwelijk 28-11-2015):
Jullie optreden is uitstekend bevallen! Het was heel gezellig en sfeervol. Alleen maar positieve reacties! Hiervoor hartelijk dank!

Ginny Sitters (optreden Careyn Naaldwijk 05-12-2015):
Ondanks dat ik er niet bij was, maar mijn collega’s wel, heb ik zeer positieve reacties ontvangen van personeel en bewoners. Vooral de interactie met bewoners was geweldig. Om-de-beurt “zie ginds komt de stoomboot” zingen is een zeer creatief idee, om iedereen lekker in de sfeer te krijgen. Volgend jaar zouden we jullie graag terug zien. 

Paulette (huisbezoek 05-12-2015):
De jongens hebben erg genoten van het bezoek van jullie Pieten! Ze voelden zich gelijk bij hen op hun gemak en hebben gezellig zitten praten over van alles en nog wat. De Pieten hebben zelfs met Thomas zwem- en turnoefeningen gedaan, helemaal leuk! En Marijn was erg trots dat hij een paar woordjes voor mocht lezen 🙂
Bedankt voor het superleuke bezoek!

Chantal (huisbezoek 05-12-2015):
Wat een geweldige pieten zijn er bij ons langsgekomen op pakjesavond. Ze haakten leuk in op wat de kinderen allemaal vertelden en alles uit het koppie, zo knap. Echt grote complimenten voor jullie pieten. Ze maakten ons sinterklaasfeest compleet.

Mira (huisbezoek 05-12-2015):
Mijn reactie is één en al positief! Wat een leuke, lieve en gezellige Pieten hebben wij op bezoek gehad. Alle kinderen hebben zij blij gemaakt en ook de volwassenen hebben een heerlijke avond gehad. Zo knap dat de pieten een leuk verhaal hadden en voor ieder kind even de tijd namen. Nogmaals bedankt.

Geraldine (huisbezoek 05-12-2015):
Ik ben erg blij dat het nog gelukt is om het huisbezoek zo last minute te regelen. Het was geweldig! De pieten hadden een liedje ingestudeerd dat de kids heel leuk vonden. Ze hebben ook nog pietengym gedaan. Kortom, iedereen (ook de volwassenen) was erg enthousiast! Idee voor een volgende keer: het zou leuk zijn als ze een muziekinstrument meenamen, als is het maar een mondharmonica oid.

John en Linda (huisbezoek 05-12-2015):
Vorig jaar zijn er bij ons al twee pieten op bezoek geweest. Dat was erg gezellig en de kinderen hadden genoten, dus reden genoeg om nu weer de pieten te vragen langs te komen. Zaterdagavond was het dan zover. De kids zaten helemaal in spanning te wachten. Toen de pieten binnen waren, waren de kinderen gelijk op hun gemak bij de pieten. Ze hebben er weer van genoten. En wij als ouders ook. Na afloop zeiden ze dan ook allemaal: het was een supermooi feestje zo met de pieten!! Kortom, het waas weer fantastisch!! Dus wij zeggen zeker, heel erg bedankt en hopelijk weer tot volgend jaar!!

Recensies 2014
Brian van der Hak (intocht Scheveningen 15-11-2014):
Dank en complimenten voor jullie tomeloze inzet. Graag weer deelname, onder de zelfde voorwaarden als dit jaar.

Ivonne (huisbezoek 05-12-2014):
Wat hebben de kinderen en wij natuurlijk ook genoten. Het was zeer geslaagd! Heel leuk dat de pieten de dingen over de kinderen uit hun hoofd wisten, dit kwam zeer leuk over. Ik zeg volgend jaar weer!

Eveline (huisbezoek 05-12-2014):
We hebben een super leuk bezoek gehad van jullie Pieten. De kinderen waren heel erg verrast! Tot volgend jaar…

Mira (huisbezoek 05-12-2014):
Wat hebben we een geweldig leuke Pakjesavond gehad! Het bezoek van 3 Pieten was écht het hoogtepunt van de avond en is zeker een aanrader om Pakjesavond compleet te maken. De Pieten zagen er mooi uit en de kinderen waren hier erg onder de indruk.
De Pieten wisten goed in te spelen op al die verschillende reacties van de kinderen. De één maakte veel grapjes, de ander was een knuffelpiet en linksom of rechtsom lukte het de Pieten om alle kinderen zich op zijn gemak te stellen. Het bezoek van een half uur was voldoende en alles verliep helemaal zoals we het hadden besproken.
Verder vond ik de voorbereiding met de regelpiet erg prettig verlopen. Bedankt! Wie weet volgend jaar weer!

Linda (huisbezoek 05-12-2014):
Op 5 december kwamen de pieten om 18.30 uur bij ons. De kinderen vonden het geweldig en de pieten deden het erg leuk!! Ze wisten er op een grappige en lieve manier een super pakjesavond van te maken. Voor volgend jaar kan ik het iedereen aanraden, wij hebben een top avond gehad!!