Wie zijn wij?

Het Sint’s Hoforkest is een zeer muzikaal pietenorkest dat bestaat uit maximaal 12 pieten. Het orkest is representatief met pakken van hoge kwaliteit. De muziek is van uitstekend niveau en zowel traditioneel als modern. Een boeking van het Sint’s Hoforkest levert u een volledig optreden op. De pieten maken niet alleen muziek, maar zingen, dansen en entertainen ook. Wij weten een ieder publiek altijd te vermaken, van welk caliber dan ook!

Wat doen wij?
Het Sint’s Hoforkest is te boeken voor allerhande Sinterklaasactiviteiten: intochten, kindermiddagen, bedrijfsactiviteiten, heerlijke avondjes, winkelcentra etc. Vanuit ons kamp in ‘s-Gravenzande, Zuid-Holland, trekken we de wijde provincie in om uw activiteiten van een extra feestelijk Sinterklaastintje te voorzien. Zo fleuren we al jaren diverse Sinterklaasintochten, zoals Den Haag, Amstelveen en Aalsmeer, optredens in winkelcentra, personeelsfeesten en vieringen in verzorgingstehuizen op.

Hoe zijn wij te boeken?
Voor meer informatie kunt u altijd volkomen vrijblijvend contact opnemen met onze Regelpiet. Dit kan door het volgende formulier in te vullen. Samen met de Regelpiet wordt dan, zo spoedig mogelijk, een optreden op maat samengesteld.